Apr
15
Event Time: Paste in Maramures / Event Location: Pensiunea Rustic

Cu siguranta iti doresti sa petreci sarbatorile de Paste intr-o locatie linistita, departe de locul de munca si agitatia care te inconjoara zilnic. Maramuresul nostru istoric este o locatie vizata de tot mai multi turisti pentru relaxare, aer curat, mancarile noastre traditionale si nu in ultimul rand, pentru renumita tuica :).

Cand ajungi pentru prima data in Maramures, posibil sa iti amintesti de anumite emisiuni de la TV sau stiri care au promovat frumusetea unica a acestor locuri si bunatatea oamenilor care traiesc aici. Da, traditia ne defineste aceasta locatie sau mai bine zis regiune din tara si putem spune ca este cuvantul cel mai potrivit pentru noi, dovand fiind atat marturiile clientilor nostri cat si a tuturor turistilor ajunsi pe aceste meleaguri.

Probabil, pentru multi dintre turistii din tara distanta constituite o problema, stim asta, dar mai stim si faptul ca cei ajunsi odata in Maramures pentru un diferit eveniment sau ocazii sigur se mai intorc de 2-3 ori, deci este o experienta care merita traita de tine impreuna cu cei dragi.

Va asteptam cu drag sa petreceti Sfintele sarbatori pascale alaturi de cei dragi.
Sejurul oferit este pachet de 3 nopti cu 4 zile 15.04 -18.04.2017, pensiune completa( mic dejun, pranz, cina),

Prima zi 15.04.2017
Asteptarea turistilor cu platouri traditionale si masa de pranz, dupa care urmeaza cina de seara , iar la orele 00.00 credinciosii se aduna la Bisericuta de lemn Sfintii Imparati Constantin si Elena(3 min distanta de pensiune) unde sunt martorii Invierii lui Hristos si a biruintei sale asupra mortii unde toata lumea asteapta Lumina Invierii , dupa care urmeaza cina festiva pascala cu bucate traditionale( miel, ied, coasta de porc )

16.04.2017
In aceasta zi se incepe masa cu pasca si vin sfintit, oua rosii.In Maramures exista obiceiul ca din primul ou ciocnit sa manance toata familia pt a fi mereu impreuna, iar seara la cina v am pregatit un program de Karaoke.
Tot in cursul acestei zile va recomandam, vizitarea satelor de pe Valea Izei fiind ca este o zi speciala de sarbatoare , unde turistii pot vedea parada costumelor traditionale maramuresene, iar pt cei ce doresc relaxare doar la pensiune , va pregatim ciuberele cu apa calda si sauna in aer liber.

17.04.2017
A doua zi de Paste in Maramures copiii si barbatii, merg sa ude femeile din familiile cunoscute , dupa care se aseaza la masa, urmeaza pranzul iar seara la cina avem invitata o formatie de muzica populara, alaturi de care vom incinge un joc popular de Maramures.

18.04.2017 , va asteptam la micul dejun, dupa care cu parere de rau, ne vom lua la revedere.

Copiii sub 14 ani beneficiaza de gratuitate din partea iepurasului!
Tuica, vinul si apa incluse in timpul meselor.

masa de Pasti